RS Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Dzis na tvp1 o 23.45 (16.04) Byc moze ze bedzie to ciekawy program dokumentalny o przestepstwach komputerowych, widzialem zapowiedź, brzmi zachęcająco :) (ak ktos ma zamiar napisac cos w stulu "pokiego krzywego kija dajesz taki temat", to niech sie wstrzyma :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Nie dawno oglądałem program o tej tematyce tylko że na TVP 3 ciekawe czy to to samo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 dzisiaj jest 16 a nie 17 :) tak wiec kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 o kuswa, a ja calyczas myslalem ze dzis wtorek, ale zemnie LOL ( zaduzo ostatnio imprezowalem :P ) , juz poprawiam, dzieki za uswiadomienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 he he zobaczy sie czy beda gadac o napsterze czy tylko o stadionie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 pokiego krzywego kija dajesz taki temat :) Nie, nie, żartuje. Zobacze w TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 taki sobie ten program, pewnie dla tego że angielski; fajnie jednak było zobaczyć jak robili niezłe przekręty. Mitnic i Woźniak rulez no i jeszcze kapitan crunch :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a ja włączyłem tak jak podawali w Telegazecie o 22.25 i nie było poczekałem 20 min i poszedłem spać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a ja włączyłem tak jak podawali w Telegazecie o 22.25 i nie było poczekałem 20 min i poszedłem spaćbo była letka obsuwa z tymi Atenami i program zapodali ok 24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...