Ruido Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak dla mnie bomba stronka 8) wejdz na www.fido.pl i kliknji "porozmawiaj ze mna" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 i to dawno...... bardzo dawno.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 he he z nim to sobie mozna pogadac :lol: nie no bruce skoncz z tymi fotkami bo juz mi zbrzydlo ogladanie twojej buzi ;):P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 jessu bruce zakazdym ja juz mam fobie na tym forum. Za kazdym razek gdy wchodze na jakis temat mam zle przeczucie ze zobacze twoja fotke, czlowieku ja chce dozyc emerytury :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 hehs, ale o tym gopsciu bylo juz kilka razy, w tym topic na wiecej neiz strone... tio jest jkuz stare i nudne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 moze i stare ale nie dla kazdego :D zaloze sie ze dla sporej ludzi ten link to nowos, wiec daj szanse innym bruce, nie jestes tu sam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ja tam nie widzialem, dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Wybacz Bruce, ale ta plansza staje się już męcząca. Ta furia malując się na twej twarzy również już była pokazywana wielokrotnie, dlatego: Tylko nie birz tego zbytnio do siebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a tak apropo to ja nie mam z tym nic wspolnego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a tak apropo to ja nie mam z tym nic wspolnego :P Juz ty sie nie tlumacz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Wybacz Bruce, ale ta plansza staje się już męcząca. Ta furia malując się na twej twarzy również już była pokazywana wielokrotnie, dlatego: Tylko nie birz tego zbytnio do siebie ;) zapomniales narysowac jeszcze czerwony kwadracik, zeby bylo wiadomo ze zdjecie od 18 lat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 i to dawno...... bardzo dawno.... No wlasnie dawno temu.... Rewelacja, dobry jest ale nie rewelacyjny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...