Gość Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 czesc, wie moze ktos czy jest jakis sposob zeby sciagnac mape googla i wgrac ja na stale do telefonu? zeby nie sciagal jej na bierzaco. nie chcial bym zeby na jakiejs pustyni bez zasiegu okazalo sie ze gps nie ma mapy :P albo moze jest jakas inna mapa w wersji offline ktora by dzialala na tym telefonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Podpinam się do tematu. Mam okazję zakupić c702 i dowiedziałem się, że za korzystanie z nawigacji pobierane są dodatkowe opłaty. Czy na telefon można wrzucić inny program do nawigacji np: Automapa itp. ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 nie, nie mozna. a pobiera oplaty za pobrane mapy przez GPRS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Można wgrać mapę do Wayfindera. Na ich stronce jest soft do tego. Co nie zmienia faktu, że i tak będzie się łączył przez GPRS aby wyznaczyć marszrutę. Niestety w C702 ten GPS to porażka. Miałem i wiem. Dlatego szybko zmieniłem na N6210 Navi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...