rafek93 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam, od paru dni posiadam głośniki Logitech Z-5500, lecz nie moge nigdzie znaleźć uchwytów do mocowania satelitek na ścianie. Spotkał sie ktoś z was z takimi uchwytami:)? Jeśli tak proszę o informację gdzie mógłbym takie dostać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja uzywam takich "uchwytow" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansu (-+)'' Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) Taki "uchwyt" fachowo nazywa się kołek rozporowy :lol: Edytowane 6 Stycznia 2009 przez Hansu (-+)'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Na allegro koleś sprzedawał uchwyty specjalnie robione pod z-5500. Teraz patrzyłem i nie ma tego ,może niedługo znów wystawi ów aukcję. W wyszukiwarce allegro wpisuj z-5500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafek93 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 No właśnie ten gość co sprzedawał napisał mi maila że już tego nie ma, może będzie miał ale to nieprędko. A może wiecie gdzie można kupić takie uchwyty, może jakiś sklep sprzedaje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...