orim Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Cześć jestem użytkownikiem asus M50VCseies i chciałbym zakupić sobie jakiś konkretniejszy (jak na kieszeń studencką) sprzęt grający do niego.Zastanawiałem się nad EASYTOUCH ET-678 aż tu kolega oświecił mnie iż moge potrzebować zewnętrznej karty muzycznej do niego i pytanie ile w tym prawdy a ile fałszu. (Kontrolery dźwięku to NVIDIA HDMI Audio; Realtek High Definition Audio; oraz urządzenie pełnodupleksowe audio usługi Unimodem). Z góry thx za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Z laptopa spokojnie wypuscisz dzwiek wielokanalowy, ale nie analogowo - tylko po optyku lub przez HDMI. Musisz wiec zaopatrzyc sie w glosniki z wejsciem optycznym (np. Logitech Z-5500, Z-5400 i podobne) lub amplituner + zestaew kina domowego. Mozesz tez zapolowac na dekoder Creative DDTS-1000, ale to bedzie trudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...