gadzet Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Adres: TechNow.pl Opis: Strona poświęcona jest wszelkiemu rodzajowi nowinek technologicznych. Znajdziesz na niej aktualności dotyczące najnowszych komórek, akcesoriów komputerowych, wynalazków czy też nawet oryginalnych motywów architektonicznych. Dzięki częstym aktualizacjom możecie codziennie dowiadywać się czegoś nowego. Jeśli jesteś fanem nowych technologii to ta strona jest przeznaczona właśnie dla Ciebie! Kontakt: info@technow.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadu Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Superancka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Miłe zaskoczenie :) Już myślałem że kolejny z serii miesięcznych serwisów...a tu proszę :) Może zawartości jeszcze daleko do ideału, jednak to jak wykorzystałeś WordPress'a wprawiło mnie w zachwyt. Nie widziałem jeszcze tak fajnego portalu opartego na tym właśnie CMS'ie. Troszkę pracy i będzie z tego coś dobrego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Newsy sam piszesz? Jesli nie, to warto czasem zajrzec w ich tresc, bo pojawiaja sie kwiatki w stylu "optyczny laser" (sa lasery nieoptyczne? ;) ) czy moj osobisty faworyt: Tacka ma średnicę 50 cm, do wyboru mamy 3 kolory: czarny, czerwony, zielony oraz biały.Do tego dochodza literowki i bledy ortograficzne, interpunkcyjne i gramatyczne, pojawiajace sie w wielu newsach. Ogolnie calkiem sympatyczny serwis, ale nad powyzszym musisz popracowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...