Raptor Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witajcie zabieram się za budowe nowego kompa i nie wiem które mobo wybrać :| W sumie to potrzebuje nie potrzebuje dzwiękówki - mam Xonar'a, max 3 dimmy będą, ważne żeby i920 dobrze sie podkręcił (chłodzenie AC), musi być intelowski RAID (potrzebuje Matrix Raida), najlepiej żebym nie musiał zmieniać chłodzenia (mobo na 6-9 miesięcy max i potem znowu będzie następne) najbardziej odpowiada mi DX58SO, myśle też nad GA-EX58-UD4P lub UD5 albo nad MSI Eclipse Może kiedyś będzie CF lub SLI ale chyba nie wszystkie płyty mają SLI :| Jak macie swoje propozycje to podajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ja mam Rampage II Extreme i jest swietna do oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 ASUSy do OC są chyba najlepsze jednak jeśli mobo ma być na pół roku to nie ma sensu wydawać aż tyle kaski. MSI też oferuje naprawdę dobre OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...