Dares Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Co sądzicie o tych obudowach ??? Interesuje mnie ten model http://www.chieftec.pl/AX-01-SLD.htm - model przestronny, dużo miejsca, co z pewnością ulży mojemu kompowi. Do tego zamiana zasialcza na HPC-420-302-DF. No i problem z obsadzeniem odpowiednimi wentylami..;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak dla mnie wypasik tylko że cholera droga jak na moje warunki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak dla mnie wypasik tylko że cholera droga jak na moje warunki :( No ale to i tak znacznie tańsza alternatywa dla obudów TT, w dodatku pozbawionych jeszcze zasiłek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ogólnie budy chiefteca sa spox pod prawie kazdym wzgledem :( ceny sa <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne w kosmos :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 jedyna wada chiefteca jest brak mozliwosci wysuwania plyty (co do niej sie przykreca mobo) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 dla mnie to nie wada, chociaż trochę się rozczarowałem moim (da-01-sld) chyba za dużo oczekiwałem, jak dla mnie to za mało jest przestrzeni w miejscu na mobo, no i zasilacz jak dla mnie za głośny, poprzedni miałem chłodzony przez wb, btw, może ktoś zna jakieś stronki na których są fotosy tego zasilacza, jak wygląda w środku, bo mam ochotę go trochę przerobić, ale wolałbym zobaczyć jak wygląda zanim się za to zabiorę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak dla mnie wypasik tylko że cholera droga jak na moje warunki :( Ja jestem zdania ze jak kogoś jest stac na EPOX RDA + to juz na wszystko stać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak dla mnie wypasik tylko że cholera droga jak na moje warunki :( Ja jestem zdania ze jak kogoś jest stac na EPOX RDA + to juz na wszystko stać :) mobo to inna rzecz niz buda :) zeby miec spox plyte to mozesz wydac duzo ale jakos mnie nie ciagnie do tego zeby kupowac bude w cenie plyty :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak dla mnie wypasik tylko że cholera droga jak na moje warunki :( Ja jestem zdania ze jak kogoś jest stac na EPOX RDA + to juz na wszystko stać :) mobo to inna rzecz niz buda :) zeby miec spox plyte to mozesz wydac duzo ale jakos mnie nie ciagnie do tego zeby kupowac bude w cenie plyty :? A też prawda :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak dla mnie wypasik tylko że cholera droga jak na moje warunki :( Ja jestem zdania ze jak kogoś jest stac na EPOX RDA + to juz na wszystko stać :) To było by fajnie, ale realia sa inne. Wiesz ile się nakombinowałem żeby kupić to mobo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak dla mnie wypasik tylko że cholera droga jak na moje warunki :( Ja jestem zdania ze jak kogoś jest stac na EPOX RDA + to juz na wszystko stać :) To było by fajnie, ale realia sa inne. Wiesz ile się nakombinowałem żeby kupić to mobo :? tak samo ! niedosc ze nie mialem grosza przy duszy , to jednak w 2 dni udalo mi sie skolowac kase 8) czyli wnioskuje ze: dla chcacego nic trudnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak dla mnie wypasik tylko że cholera droga jak na moje warunki :( Ja jestem zdania ze jak kogoś jest stac na EPOX RDA + to juz na wszystko stać :) To było by fajnie, ale realia sa inne. Wiesz ile się nakombinowałem żeby kupić to mobo :? tak samo ! niedosc ze nie mialem grosza przy duszy , to jednak w 2 dni udalo mi sie skolowac kase 8) czyli wnioskuje ze: dla chcacego nic trudnego NO nie do końca jeszcze trzeba mieć jakieś tam możliwośći, bo teraz z kasą/pracą u nas ciężko :( Ale zawsze próbować warto :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ja mam ta bude Chifteca w wersji midi i klorze black. Mam tylko jedno slowo na okreslenie tej budy ---- wypas :!: Za swoja dalem 60 euro + zasilka Enermax 350W Dual Fan 65euro = 125euro, czyli wszystko za 500zl :D Naprawde polecam. Bierz w ciemno! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ja zamiast Takiego Aluminiowego Midi Towera wziąłbym Stalowego Big Towera satysfakcja gwarantowana :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ja mam DX 01 sld i moge tylko powiedziec ze wypac chociaz troche mi brakuje wysuwanej plyty na mobo i mogli by dac jakies wyjscia USB na przodzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a ja mimo posiadania ax-01-sld oraz mx-01-wd stwierdzam ze ax-01-sld nie ma wiekszych atutow nad stalowym chiefteciem zastosowanie aluminium tylko pogarsza jej stabilność, boczne ścianki są jak z puszki po żywcu.. ogolne moje wrazenie po dostaniu tej budy bylo srednie. gdyby przedni panel byl z alu a nie plastiku.. vide ktorystam antec... a nie jest :(( w aluminium latwo jest przekrecic gwint..., pozatym latwo ja niechcaco chociaz wgiąć czymś :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...