Darnok666 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dziendobry wszystkim forumowiczom mam nastapujacy problem. Otoz chcialem pograc sobie w takie gry jak Red Alert 3 i Medieval 2 przez LAN niestety jak zakladam gre na jednym komputerze drugi ja widzi ale jak chce sie polaczyc to w RA 3 wyskakuje mi "Przekroczono limit czasu" a w Medieval "Brak odpowiedzi hosta". Na obydwoch komputerach mam zainstalowany Windows XP dodam ze w takiej grze jak Heroes 3 wszystko dziala bez zarzutu. Komputery polaczone sa przez router i w systemie widza sie normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Mam tak samo z Age of Mythology i nie możemy się połączyć pomimo wyłączonych firewallów, sforwardowanych portów, a nawet przez hamachi. Nie mam pojęcia, o co tu może chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...