Paladin79 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hej :) szukam jakiegoś małego i lekkiego notebooka dla kobietki. Zastanawiam się nad ASUSem EeePC 1000H co o nim sądzicie? Podobno jest lepszy od MSI Winda. Ważne jest aby miał min. 10" albo nawet 12". Zastanawiam się jeszcze nad Samsungiem NC10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 http://forum.purepc.pl/Laptopy-notebooki-u...na-t244788.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paladin79 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wiem, czytałem ten wątek ale nie wyciągnąłem żadnych wniosków. Czytałem równiez recenzję m.in. NC10 na notebookcheck.pl i nadal nie wiem czy ASUS EeePC czy Samsung. Jedni piszą że trzeszczy obudowa w Samsungu, zaś w Asusie niewygodna klawiatura. Dlatego się pytam który konkretnie byście polecili: ASUS EeePC 1000H vs. Samsung NC10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...