Skocz do zawartości
Peczuss

Podkręcanie Geil Black Dragon 800 Cl 4

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, jakis czas temu kupilem sobie w.w ramki i nie wiem czemu ale z dnia na dzien lepiej sie kreca :D wczesniej do 1200 potrzebowaly 2.17V :D Teraz juz 2.10 :D i smigaja pieknie :)

Mam 2x1 x2 = 4gb

G.black dragon 800mhz CL 4 4 4 12

kuuuuuuknijcie ;)

Dołączona grafika

Sprobuje je orthosowac na 1280 - moze sie uda... ale system sie wlacza normalnie tylko w grach nie jest stabillny :D

Mam prosbe jesli komus tez ida na 1200 to piszcie, pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Istne perpetum mobile !!! Tylko 23 minuty orthosa, to nie jest stabilność, tym bardziej dla 4GB.

haha to nie jest stabilnosc ? skoro wedlug Ciebie stabilnosc to orthos to powodzenia ;) dla mnie stabilnosc to jest to jak nic mi sie nie krzaczy podczas pracowania na komputerze, granie itp itd.. to jest stabilnosc, orthosa zapodalem zeby nie bylo ze sobie gdybam ;)

pamietam mialem kiedys e8200 na 4.0 moglem go orthosowac nawet 30 godzin ale co z tego skoro po wlaczeniu filmu lub chodzeniu po necie sie restartowal :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie obecnie na dzien dzisiejszy nie sa na sprzedaż, ale w tym roku napewno beda :D

I co do ramow no to tak jak pisze trymek, w dzisiejszych czasach bardzooo ciezko jest o ramy ktore beda sie dobrze krecic, moje akurat mi sie trafiły.. i to oba komplety kupowalem w osobnych terminach :D poprostu fuks...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi