Peczuss Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witajcie, jakis czas temu kupilem sobie w.w ramki i nie wiem czemu ale z dnia na dzien lepiej sie kreca :D wczesniej do 1200 potrzebowaly 2.17V :D Teraz juz 2.10 :D i smigaja pieknie :) Mam 2x1 x2 = 4gb G.black dragon 800mhz CL 4 4 4 12 kuuuuuuknijcie ;) Sprobuje je orthosowac na 1280 - moze sie uda... ale system sie wlacza normalnie tylko w grach nie jest stabillny :D Mam prosbe jesli komus tez ida na 1200 to piszcie, pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Istne perpetum mobile !!! Tylko 23 minuty orthosa, to nie jest stabilność, tym bardziej dla 4GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peczuss Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Istne perpetum mobile !!! Tylko 23 minuty orthosa, to nie jest stabilność, tym bardziej dla 4GB. haha to nie jest stabilnosc ? skoro wedlug Ciebie stabilnosc to orthos to powodzenia ;) dla mnie stabilnosc to jest to jak nic mi sie nie krzaczy podczas pracowania na komputerze, granie itp itd.. to jest stabilnosc, orthosa zapodalem zeby nie bylo ze sobie gdybam ;) pamietam mialem kiedys e8200 na 4.0 moglem go orthosowac nawet 30 godzin ale co z tego skoro po wlaczeniu filmu lub chodzeniu po necie sie restartowal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Orthosa włączasz na chwilę, bo nic się nie dzieje podczas gdy testujesz. A grasz te ~3h/posiedzenie - wtedy RAM może ci się krzaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel11111 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) nie chcesz sprzedac 2x1gb? bo poszukuje wlasnie druga mocna parke do moich ;P gg 2393781 Edytowane 12 Stycznia 2009 przez daniel11111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 @Peczuss Gdyby to był OCZ czy Mushkin to zachwytów nie byłoby końca :lol: Po prostu ludzie są uprzedzeni i nie mogą/nie chcą pojąć, że 2x tańsze pamięci kręcą się często tak samo albo tylko troszkę słabiej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peczuss Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Nie obecnie na dzien dzisiejszy nie sa na sprzedaż, ale w tym roku napewno beda :D I co do ramow no to tak jak pisze trymek, w dzisiejszych czasach bardzooo ciezko jest o ramy ktore beda sie dobrze krecic, moje akurat mi sie trafiły.. i to oba komplety kupowalem w osobnych terminach :D poprostu fuks... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...