B3T0N Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 chodzi mi dokladnie o takie : korek jakies moze konkretne sklepy?? (oprocz sklepu mate'a) szukalem troche we wrocku i nie znalazlem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 hmm.......... OBI ? NOMI ? PRAKTIKER ? sklepy z akcesoriami hydraulicznymi/pneumatycznymi 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 hmm.......... OBI ? NOMI ? PRAKTIKER ? sklepy z akcesoriami hydraulicznymi/pneumatycznymi 8O prktiker nie mial obi - wiocha - nic nie ma - tylko zlaczki ogrodowe :? sklepy nie posiadaja takich - tylko szybkozlaczki maja o malym przekroju :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ja cały Giżycko zwiedziłem w poszukiwaniu takich i też nie znalazłem.Tylko jakieś metalowe które chyba kupie.Zestaw składajacy się z 3 części Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ja też nigdzie taich nie widizałem :( a szczeże powiem że szukałem - praktiker, castorama, obi, nic jednak w supermarketach ni ma !!! trza się rozglądnąć za sklepami typowymi do hydrauliki i pneumatyki :) ps. te pneumatyczne szybkozłączki ci nie pasują co sa w hydralu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ja też nigdzie taich nie widizałem :( a szczeże powiem że szukałem - praktiker, castorama, obi, nic jednak w supermarketach ni ma !!! trza się rozglądnąć za sklepami typowymi do hydrauliki i pneumatyki :) ps. te pneumatyczne szybkozłączki ci nie pasują co sa w hydralu ?? zrezygnowalem - za duzo zabawy z tym bo potrzeba przejsciowki aby nukleona zaopatrzyc w nie , pozatym jednak drooogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Choć jestem z okolic Olsztyna to wiem (akurat przed sobą mam broszure) że na Placu Powstańców Śląskich 5 jest taka firma ARA Pneumatik ( nie wiem czy na 100 % jeszcze jest bo może przenieśli ) jest ona przedstawicielem firmy LEGRIS. Przejdz się tam i sprawdz bo ta firma ma bardzo podobne złączki do FESTO !!! Tylko z tego co widze to są one przeważnie metalowe :? Pozdróffka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...