jujo Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam. Jaka najwydajniejsza karta dostepna jest na rynku pod PCI-E. Proszę o pomoc :) Procek to sempron 3000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) o ile wiem to najwydajniejszy na rynku jest HD4870-X2 ale ścignąć go może GTX-295 od nVidii ;) A tak szczerze poszukaj czegoś w okolicach 9500GT albo próbuj, może uda ci się na allegro 9600GT upolować. Edytowane 12 Stycznia 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) Każdą nową grafę ten Sempron będzie hamował to mówie od razu. Max co by tam wsadzić to i tak z wielką biedą 8600GT/9500GT. Można by HD3850 ale to już w ogóle będzie ograniczana. Podkręć go chociaż na 2,5ghz to będzie lepiej. Edytowane 12 Stycznia 2009 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jujo Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Szybkie pytańko jeszcze :), czy PCI-E obsluguje karty PCI-E 2.0, raczej na pewno, aczkolwiek chciałbym się upewnić by uniknąć jakiś fruktacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) w takich konfiguracjach najlepiej jak najmniej wydać. moje propozycje http://allegro.pl/item525640708_asus_hd260...lep_zabrze.html http://allegro.pl/item525607108_cena_szok_...x_gwar_12m.html Edytowane 12 Stycznia 2009 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jujo Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Kolega zdecydował się dokupić jeszcze do komputera, jakiś procek z Athlon ow 2x, takze kazda z tych kart będzie pracować raczej optymalnie. Mam tylko pytanie odnośnie karty z aukcji: http://allegro.pl/item527067380_galaxy_gef...00.html#gallery Ona potrzebuje bodaj jakiś dodatkowych zasilań. Czy potrzeba do tego specjalnego zasilacza, czy wystarczy jakis fortron ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ona potrzebuje bodaj jakiś dodatkowych zasilań. Czy potrzeba do tego specjalnego zasilacza, czy wystarczy jakis fortron ?wystarczy fortron, jesli nie ma wtyczki 6 pin to w zestawie jest przejściówka z dwóch molexów swoją droga nie nie chce mi się wierzyć w takie OC pamięci, zwłaszcza na standardowym chłodzeniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...