Agrest Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 witam mam problem z pendrive A-data C702 8GB otóż wybrałem ten model ze względu na fantastyczne osiągi opisywane na zagranicznych portalach i co no i to kopiowanie 700 MB pliku trwa ponad 3 minuty !!! normalnie porażka byłem w sklepie to mnie zbyli że ten ten typ tak może mieć no i teraz proszę o opinie ekspertów, użytkowników co zrobić z tym fantem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1984 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 witam mam problem z pendrive A-data C702 8GB otóż wybrałem ten model ze względu na fantastyczne osiągi opisywane na zagranicznych portalach i co no i to kopiowanie 700 MB pliku trwa ponad 3 minuty !!! normalnie porażka byłem w sklepie to mnie zbyli że ten ten typ tak może mieć no i teraz proszę o opinie ekspertów, użytkowników co zrobić z tym fantem :| a jest napisane na ich stronie jaki ma mieć zapis ? oddaj jako niezgodność towaru z umową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 problem w tym że ani sklep ani producent nic nie podał :( ale się dałem nabrać :P chyba zacznę robić zakupy w Media Markt :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...