mateusz199118 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Wita,chce sobie kupic 4 czesci do komputera , procesor juz wybralem a dokladnie ten ale nie wiem jaka mam wybrac plyte glowna,zasilacz, i karte graficzna,mogli byscie mi doradzic(Czesci musza byc ze strony agito.pl cena gdzies 1554zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 P5QL PRO, Pentagram 460W 4870. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamusial Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Zamierzam brać podobny zestaw, co prawda na HD4850, ale dopłacę 30 zł do mobasa P5QL-E( - ICH10R (raid) + 8 faz zasilania (P5QL Pro nie ma raid i ma 4 fazy)) wydaje mi się więc, że model E nie wielkim kosztem pozwala daje większe możliwości. Sam jednak jestem ciekaw jak jest z kręceniem proca na modelu E? Edytowane 13 Stycznia 2009 przez kamusial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 P5QL-E to płyta która raczej z perspektywą na quada. Do dwujajowców starczą 4 fazy. A RAID jest Ci potrzebny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...