filip955 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam mam laptopa Lenovo r61i, stery od Wifi mam zainstalowane. W biosie włączona a pokazuje mi się komunikat "radio off in bios setup or powered off by the hardware switch" Co robić?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 przelacznik na obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip955 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Z moich oględzin na tym laptopie nie ma przełącznika. Chyba że napiszecie gdzie jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 O ile dobrze pamiętam to kombinacja Fn+F5 włącza wifi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) przelacznik jest ze 3 cm na lewo od touchpada - na zalamaniu, bardziej od spodu ;) Edytowane 14 Stycznia 2009 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip955 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Bardzo dziękuje, to forum jest najszybsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...