axl2000 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam, wczoraj kupiłem Radeona HD 4850 512MB od Asusa, z chłodzeniem Glaciator. Gorszego syfu nie widziałem, a w sumie nie słyszałem...jak PC leży to chłodzenie jest cichutkie, natomiast jak postawi się go pionowo jak książka każe to zaczyna cichutko ale upierdliwie dla wyczulonego ucha "terkotać". Nie chce mi sie latać do sklepu i szukać dziury w całym gdyż na bank nie wymienią od ręki, wole kupić coś na czym dobrze ta kartę podkręce a przy okazji nic mi nie będzie terkotało :/ Aktualne OC to 700/2200Mhz czyli i tak nieźle :) Licze iż na nowym chłodzeniu też takie osiągne. Myślałem nad http://allegro.pl/item524843443_accelero_t...chy_nowosc.html nada się to? Może sobie szumieć, byle nie terkotało :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Weź Musashi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam, wczoraj kupiłem Radeona HD 4850 512MB od Asusa, z chłodzeniem Glaciator. Gorszego syfu nie widziałem, a w sumie nie słyszałem...jak PC leży to chłodzenie jest cichutkie, natomiast jak postawi się go pionowo jak książka każe to zaczyna cichutko ale upierdliwie dla wyczulonego ucha "terkotać". Nie chce mi sie latać do sklepu i szukać dziury w całym gdyż na bank nie wymienią od ręki, wole kupić coś na czym dobrze ta kartę podkręce a przy okazji nic mi nie będzie terkotało :/ Aktualne OC to 700/2200Mhz czyli i tak nieźle :) Licze iż na nowym chłodzeniu też takie osiągne. Myślałem nad http://allegro.pl/item524843443_accelero_t...chy_nowosc.html nada się to? Może sobie szumieć, byle nie terkotało :/ bedzie dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 TwinTurbo jest spoko ^^ Sam ten wynalazek posiadam i nie dość że jest praktycznie niesłyszalny, to i tempy niskie ;) Obroty ustawione ręcznie na 50%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...