Skocz do zawartości
kkNd!

Maly Laptop Do 3.5k

Rekomendowane odpowiedzi

Na dniach bede musial kupic jakiegos malego lapka (12, 13 cali). Komputer nie bedzie dla mnie, ale z tego co sie orientuje bedzie wykorzystywany glownie do zastosowan biurowych, prezentacji, przegladania internetu itp. Gry, ze tak powiem nie wchodza w gre, takze karta graficzna nie ma wiekszego znaczenia ;)

Z ciekawszych imho lapkow wybralem takie:

Asus :: F6A-3P075E

Toshiba Satellite U400-14Z

HP PAVILION tx2550ew

Dell XPS M1330

Wszelkie sugestie mile widziane ;) z budzetu nie ma co zbytnio schodzic - firma stawia ;)

Edytowane przez kkNd!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie stoje przed podobnym dylematem, bo tez szukam lapciaka 13,3" i wsumie narazie jestem zdecydowany na jakiegos Della (ale jeszcze nie wiem jakiego). Jesli moglbys troszke naciagnac przeznaczona kwote to mozesz jeszcze rozwazyc cos takiego --> http://www.allegro.pl/item524319299_ideapa...20gb_dvdrw.html

ale ogolnie ja bym bral tego XPS'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak przyjdzie do zamawiania to bede mial dylemat tylko miedzy pavilionem a dell'em ;) Do paviliona mnie ciagnie ten bajerancki ekranik dotykowy, ktory mozna obracac na wszystkie strony itp ;d U mnie 3500 to maksymalny, juz nadciagniety budzet, takze lenovo raczej odpada ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o laptopy 12' to w tej chwili mam to co w podpisie, a jeśli bym miał teraz kupować nowego to na 99% byłby to samsung q210 (chyba takie oznaczenie ma ten model) - w zasadzie to samo co w q45 tylko wszystko mocniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi