kkNd! Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Na dniach bede musial kupic jakiegos malego lapka (12, 13 cali). Komputer nie bedzie dla mnie, ale z tego co sie orientuje bedzie wykorzystywany glownie do zastosowan biurowych, prezentacji, przegladania internetu itp. Gry, ze tak powiem nie wchodza w gre, takze karta graficzna nie ma wiekszego znaczenia ;) Z ciekawszych imho lapkow wybralem takie: Asus :: F6A-3P075E Toshiba Satellite U400-14Z HP PAVILION tx2550ew Dell XPS M1330 Wszelkie sugestie mile widziane ;) z budzetu nie ma co zbytnio schodzic - firma stawia ;) Edytowane 15 Stycznia 2009 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Osobiscie stoje przed podobnym dylematem, bo tez szukam lapciaka 13,3" i wsumie narazie jestem zdecydowany na jakiegos Della (ale jeszcze nie wiem jakiego). Jesli moglbys troszke naciagnac przeznaczona kwote to mozesz jeszcze rozwazyc cos takiego --> http://www.allegro.pl/item524319299_ideapa...20gb_dvdrw.html ale ogolnie ja bym bral tego XPS'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Mam xps`a, zresztą opisywałem wrazenia z jego użytkowania na forum i jestem zadowolony, do wskazanych celów będzie bardzo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Jak przyjdzie do zamawiania to bede mial dylemat tylko miedzy pavilionem a dell'em ;) Do paviliona mnie ciagnie ten bajerancki ekranik dotykowy, ktory mozna obracac na wszystkie strony itp ;d U mnie 3500 to maksymalny, juz nadciagniety budzet, takze lenovo raczej odpada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Jeśli chodzi o laptopy 12' to w tej chwili mam to co w podpisie, a jeśli bym miał teraz kupować nowego to na 99% byłby to samsung q210 (chyba takie oznaczenie ma ten model) - w zasadzie to samo co w q45 tylko wszystko mocniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...