beriam Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam Jestem na etapie zakupu w/w obudowy(może ktoś ma i podzieli się wrażeniami)i mam dylemat czy w/w chłodziwo tam wejdzie :blink: Wymiary budy to: 180mm(Szer.) x 388mm(Wys.) x 489mm(Gł.) HR-01 Plus to: L110 x W60 x H159.5(mm) Wiec jak dodam jeszcze mobo to kaplica, chyba ze się mylę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zrobilem male pomiary - liczac od powierzchni tacki pod plyta do konca Heat Pipe'ow HR-01 plus jest dokladnie 18cm.. btw. stacker 832 ma 250mm szerokosci ale jest tak zrobiony, ze HR-01 wchodzi z jedno centrymetrowa rezerwa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zrobilem male pomiary - liczac od powierzchni tacki pod plyta do konca Heat Pipe'ow HR-01 plus jest dokladnie 18cm.. btw. stacker 832 ma 250mm szerokosci ale jest tak zrobiony, ze HR-01 wchodzi z jedno centrymetrowa rezerwa.. czyli reasumując nie da rady, samo życie- przecież nie będę wymieniał hr dla budy, chociaż cena kusi ... ;/ przy okazji czy ktoś wie gdzie można nabyć w PL Lian Li PC-A05B tutaj wszystko wejdzie bez problemu, a rozmiar bardzo zbliżony lian li Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Wydaje mi sie, ze musisz poczekac, az ukaze sie PC-A05N. W styczniu LIAN LI wypuscil ja na rynek, ale jeszcze niegdzie nie widzialem jej w sprzedazy. A tez czekam :). Stara rewizja A05 dostepna jest w UK, np: http://specialtech.co.uk/spshop/customer/home.php?cat=965 (ale tz im juz tylko srebrna pozostala). Z roznic pomiedzy stara a nowa rewizja to zauwazalna jest zdejmowalny top - nie trzeba przecinac nitow. I podobno poprawili obieg powietrza. Choc ciezko zgadnac, jak :plum: I tak trzeba ciac gore, by wentyle mogly wyciagnac gorace powietrzez karty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...