Skocz do zawartości
beriam

Lian Li Pc-a06b A Thermalright Hr-01 Plus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem na etapie zakupu w/w obudowy(może ktoś ma i podzieli się wrażeniami)i mam dylemat czy w/w chłodziwo tam wejdzie :blink:

Wymiary budy to: 180mm(Szer.) x 388mm(Wys.) x 489mm(Gł.)

HR-01 Plus to: L110 x W60 x H159.5(mm)

Wiec jak dodam jeszcze mobo to kaplica, chyba ze się mylę ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobilem male pomiary - liczac od powierzchni tacki pod plyta do konca Heat Pipe'ow HR-01 plus jest dokladnie 18cm..

btw. stacker 832 ma 250mm szerokosci ale jest tak zrobiony, ze HR-01 wchodzi z jedno centrymetrowa rezerwa..

czyli reasumując nie da rady, samo życie- przecież nie będę wymieniał hr dla budy, chociaż cena kusi ... ;/

przy okazji czy ktoś wie gdzie można nabyć w PL Lian Li PC-A05B

tutaj wszystko wejdzie bez problemu, a rozmiar bardzo zbliżony

lian li

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi sie, ze musisz poczekac, az ukaze sie PC-A05N. W styczniu LIAN LI wypuscil ja na rynek, ale jeszcze niegdzie nie widzialem jej w sprzedazy. A tez czekam :).

Stara rewizja A05 dostepna jest w UK, np: http://specialtech.co.uk/spshop/customer/home.php?cat=965 (ale tz im juz tylko srebrna pozostala).

Z roznic pomiedzy stara a nowa rewizja to zauwazalna jest zdejmowalny top - nie trzeba przecinac nitow. I podobno poprawili obieg powietrza. Choc ciezko zgadnac, jak :plum: I tak trzeba ciac gore, by wentyle mogly wyciagnac gorace powietrzez karty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi