OrtoN Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) witam mam mozliwosc kupna takiej chlodnicy ( Black Water Advanced 123) za 90zl z wysylka uzywana pan ktory ja sprzedaje nie wie jaka to rev dokladnie czy oplaca sie kupic i jak mozna sprawdzic ktora to rev jest oto zdjecia : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...740c3d11bb.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...ebdf1a384b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...39a01efea7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...3cef36c0aa.html na 2 ostatnich zaznaczone sa otarcia :/ zdjecia od sprzedajacego Edytowane 19 Stycznia 2009 przez OrtoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) zbiorniki falowane pojawiły się w 2 rev ___________________________________ imo rev 3 Edytowane 19 Stycznia 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 to jest rev 2, ja mam rev. 3 i zbiornik jest gładki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 rev2 była bez alu, cała malowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) lol to wkoncu rev,2 czy 3 ??? Edytowane 20 Stycznia 2009 przez OrtoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 lol to wkoncu rev,2 czy 3 ???Za 90 zl z wysylka lepszej nie kupisz, wiec co to za roznica jaka to rev... Zreszta pewien jestes ze to balck water ? kilka firm spraedaje identyczne chlodnice pod swoja nazwa :) Skoro Advanced stawial bym na rev.3 jako ze kawalki alu ma po bokach, rev 2 z tego co pamietam byla jak pisal Dar!ush cala malowana, a bodajrze Ultimate rev 2 miala alu... W kazdym badz razie w takiej cenie mi tam by wisialo czy to 2 czy 3, i tak to tylko BWA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 żadna nie miała alu to była blacha stalowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Pewnie masz racje. Mnie jakos black watery unikaly Zawsze jakis black ice sie trafil albo inny wynalazek, ostatecznie Thermochille i fesery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 A ja mam jedna z rev 2 i jedna z rev 3 i nie roznia sie wcale, przynajmiej z wygladu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Chlodnica w dosc rozsadnej cenie niezaleznie czy to rev2 czy rev3. Zawsze mozesz poszukac lepszej chlodnicy w tej cenie (ja kupilem grubego coolteka 3x120 za 100zl) ale ta oferta tez jest ok. Te otarcia to nic - stukniesz 2 razy o cos chlodnica, zawadzisz srubokretem i juz bedzie wygladac gorzej niz te 2 otarcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_Master Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Mam rev.3 i wygląda podobnie jak nie tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Mam rev2 i rev 3 nie potrafie ich odroznic, zastanawialem sie nawet czy mnie nie oszukali w c..lingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 A czy nowy Cooltek to BWA czy BWU? I ile różnią się od siebie bwa od bwu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 bwa bwa jest niższa niż bwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoph Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Z tego co się orientuję to część rev.2 to tak naprawdę rev.3, zmiana oznaczenia na rev.3 nastąpiła, z opóźnieniem ze względu na duże zapasy starych opakowań. Zawsze możesz napisać do sklepu, żeby to wyjaśnili, ale jestem prawie pewien że to taki właśnie przypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...