sebeusz Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Posiadam monitor Samsung SM BW931 oraz karte graficzną radeon 9800 XT. Gdy podłanczam monitor kablem dvi do karty graficznej komputer sie uruchamia, system startuje lecz zamiast pulpitu wyskakuje czarne tlo i migajacy komunikat digital - analog. Dodam, że instalowalem sterowniki monitora zarowno do analogu jak i digital. Przelaczenie przyciskiem souruce rowniez nie pomaga. Juz sam nie wiem co robie zle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) Jak dla mnie to coś z kartą graficzną :) Nie masz może złej rozdzielczości ustawionej ? Tzn za wysokiej. Albo odświeżanie jakoś wymuszone na więcej niż 75Hz :> Edytowane 19 Stycznia 2009 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Tryb awaryjny startuje? Coś się działo wcześniej, jakaś zmiana sprzętu/konfiguracji systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeusz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Karta graficzna niby wydaje sie wporzadku, czestotliwosc odswiezania mam ustawiona na 75HZ, w trybie awaryjnym nie probowalem jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdaniello Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam ! mam ten sam problem co sebeusz monitor samsung sm 931 bw po zmianie karty graficznej na gt 220 system się ładuje ale e kran jest czarny , na zintegrowanej się odpala i jest ok po odpaleniu sprawdzałem ewerestem i w systemie wogóle niewidzi podpiętej kart pod pci , karta jest ok sprawdzałem na innym kompie , zmjejszyła się mi też pamięć ddr2 z 1024 widzi 960 mb . Wie ktoś może o co chodzi ? Proszę o pomoc bo nie wiem już co robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...