Nick126 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Czy reklamując zasilacz mogę podac, że przestał działac po podkręcaniu sprzętu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Czy reklamując zasilacz mogę podac, że przestał działac po podkręcaniu sprzętu?mozesz ale wtedy masz po gwarancji. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 mozesz ale wtedy masz po gwarancji. :rolleyes: :lol: Cos jeszcze? @Nick126 Nie chodzi ci przypadkiem o gwarancje :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poptww Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Jeżeli chodzi o gwarancje to wszystko zależy gdzie kupowałeś sprzęt. Ja osobiście spaliłem zasilacz, bo zmieniłem mu wiatrak, więc gwarancja powinna przepaść, jednak przyjeli go. Zalęzy jeszcze jaka firma tego zasilacza. Jednak najlepiej powiedzieć, że było spięcie instalacji sieci i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) Zasilacz może się spalic pod wpływem zbytniego obciążenia? Nie powinien w takiej sytuacji się wyłączyc? Kupowany w zenfiscie. Edytowane 20 Stycznia 2009 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Z zasilaczem możesz robić co chcesz, np odpalać nim samochód. To po stronie sprzedawcy/producenta leży udowodnienie Ci, że używałeś go w niewłaściwy sposób. Oddawaj zasilacz na gwarancję i niczym się nie przejmuj. A nastepnym razem zanim założysz temat, poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Jeżeli chodzi o gwarancje to wszystko zależy gdzie kupowałeś sprzęt. Ja osobiście spaliłem zasilacz, bo zmieniłem mu wiatrak, więc gwarancja powinna przepaść, jednak przyjeli go. Zalęzy jeszcze jaka firma tego zasilacza. Jednak najlepiej powiedzieć, że było spięcie instalacji sieci i po problemie. Jeżeli tak powiesz to na pewno odmówią przyjęcia zasilacza. Zresztą przeczytaj sobie kartę gwarancyjną - zwykle piszą, że gwarancja nie obejmuje uszkodzenia sprzętu spowodowanego czynnikiem zewnętrznym (czyli np. spięcie instalacji sieci). Możesz powiedzieć (powinieneś), że sam się spalił - działał, i się spalił sam od siebie np z powodu tanich materiałów użytych do jego budowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...