demno Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) Czytałem na: http://media2.pl/telekomunikacja/46272-ora...-wszystkich.htm o jakiejs promocji Orange Tylko Sim. Myślicie że ma to sens? Ceny mają całkiem niezłe. I chyba czegoś takiego do tej pory nie było? I jak to się ma do innych operatorów, czy gdzie indziej są również akcje podobnego typu? Mam telefon, który cały czas się dobrze sprawuje, dodatkowo nie zależy mi specjalnie na nowoczesnej słuchawce, interesują mnie ceny. Czy to tylko orange tak ma, czy jest jeszcze w jakiejś sieci? Edytowane 21 Stycznia 2009 przez demno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 abonament bierzesz: a - dla telefonu b - dla kilku darmowych numerów c - jak gadasz bardzo dużo jeśli nie gadasz więcej jak 2h dziennie to się nie opłaca brać gołego abonamentu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 No właśnie gadam dość dużo przez telefon, a do tego mam swój całkiem sprawny – bajery w nim mnie nie interesują, bo jak bede chciał mieć jakiś bajer to kupie sobie na allegro a nie bede placił operatorowi prawie dwukrotna wartość. Zależy mi na cenie połączenia, ofertę Orange znam, tylko czy może gdzieś nie jest taniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herobike Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ja też się zastanawiałem nad tą ofertą orange bo minuta wychodzi tutaj za 25 groszy. Tylko że wtedy nie masz telefonu, ale chyba o to ci chodziło – tak wnioskuje z postu. A co do dużej ilości gadania to chyba niekoniecznie trzeba dużo gadać aby opłacał się abonament, przynajmniej mi się tak wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) abonament bierzesz: a - dla telefonu b - dla kilku darmowych numerów c - jak gadasz bardzo dużo d - jak nie masz czasu na zawracanie sobie głowy zdrapkami i ochoty na to by podczas rozmowy zerwało połączenie bo zapomniałeś uzupełnić konto, jak masz firmę i chcesz sobie odliczyć VAT... jest wiele innych powodów przemawiających za abo. Edytowane 27 Stycznia 2009 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 No właśnie ta cała zabawa ze zdrapkami czy przysłowiową złotówką na koncie jest nie dla mnie, dużo gadam i nie mógł bym sobie pozwolić na to abym w pewnym monecie stracił możliwość rozmawiania – więc biorąc numer bez telefonu w Orange chyba najbardziej się opłaca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Nie tylko orange coś takiego ma, drugi raz już umowę przedłużyłem w ten sposób ( Era ) w tej chwili mam 170 min w abo ( 50 zł ) + darmowe weekendy ( 20 zł ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 wiesz co... Tylko ze ja nie chce przedluzac umowy tylko wziac nowa, więc bardziej mi się oplaca w Orange bo stawki mają calkiem dobre, tutaj za 75 zl mam 280 minut więc i tak jest dużo. A tak czy tak zastanawiam się nad większym abonamentem bo przy stowie masz 400 minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 jak dobrze kojarzę to zdrapka orange 100zł = 110zł = 550 minut w sieci, bez proszenia + jakieś pieniążki za staż,, do innych sieci chyba 50gr/minuta:] a w promo które się chyba właśnie skończyło: 100zł = 1x 110 do wszystkich sieci + 2x100zł do orange + dodatki za staż etc. na święta załadowałem 100 i .. miałem 370zł z bonusami + 240 minut + jeszcze coś o czym nie pamiętam,, = 2090 minut do O. nie jest źle ;] dzwonię dużo na orange więc dla mnie jest to rozwiązanie optymalne,, raz na 6-12mcy zaglądam do salonu i pytam czy mają dla mnie w abo, choćby bez tel, lepszą ofertę niż na kartę i rozkładają ręce ;) co do favat - nie da się kupić zdrapki na fakturę w jakims markecie ? btw chyba mi trochę wytrzyma to doładowanie bo jest coś lepszego niż dużo minut za 100zł - służbowy no limit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herobike Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Z tym to nawet nie mam co się kłucić – wiadomo: najlepszy samochód? Służbowy, najlepszy telefon: służbowy :D Ale wracając do tematu. Zastanawiam się po porstu czy nie ma w tej promocji jaiś kruczków których można się niedoczytac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Ok, kupiłem... I rzeczywiście, 20 minut studiowałem regulamin ale nie znalazłem nic co by wskazywało na to iż mają jakąś prawną nieścisłość w nim. Więc jest opłacalna oferta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...