majordomus0 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) Mam dość nietypowy problem, wczoraj jak gdyby nigdy nic włączam komputer i próbuję odpalić mozillę. Przy wpisywaniu adresu dochodzę do wniosku, że przestała mi działać klawiatura. Wchodzę w menadżera urządzeń, i przy klawiaturze jest zółty wykrzyknik ozaczający że nie działa poprawnie. Wyłączyłem klawę i włączyłem w tym menedżerze, zaświeciły się wszystkie trzy diody i wróciło wszystko do normy. Tak jest przy każdym uruchomieniu systemu, dodam że przed uruchomieniem jest dobrze, bo uruchamiam komputer na hasło, czyli BIOS reaguje. Edytowane 20 Stycznia 2009 przez majordomus0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuxseb Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Raczej coś od strony HW, stawiam na kabel lub wyrobione gniazdo (używasz PSki?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...