ajak Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam Niedawno kupiłem Acera Aspire 5735Z. Był na nim zainstalowany Linux Lunpus więc od razu zrobiłem formata i wgrałem Windowsa XP sp2. Mój problem polega na tym, że jeśli wprowadzę go w stan wstrzymania (tj klapnę ekran, bądź przez kombinację klawiszy) to później nijak nie mogę go wybudzić. A jeśli chodzi o hibernację to proces ten jakoś długo trwa a w tym czasie lapek nie się zacina. Mam jeszcze jedno pytanie w sprawie Bluetooth. Teoretycznie jest one zamontowane w tym laptopie, ale podczas instalacji sterowników wyskakuje błąd, że brak urządzenia Bardzo proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Jeśli chodzi o hibernację, to miałem taką samą sytuację z moim Asusem G2P. Na początku wprowadzenie do stanu hibernacji trwało nawet do 10 minut, ale czas ten się skracał(Tak jakby wszystko się wyrabiało), a po wyłączeniu niepotrzebnych usług czas ten zmalał mniej więcej dwukrotnie). Obecnie hibernuje się w 20 sekund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajak Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 A czy w momencie hibernacji również się system zacinał?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Mam jeszcze jedno pytanie w sprawie Bluetooth. Teoretycznie jest one zamontowane w tym laptopie, ale podczas instalacji sterowników wyskakuje błąd, że brak urządzenia Nie nie masz a to ze jest dioda informujaca ze "moze " byc to inna sprawa Bluetooth w Acerze to OPCJA.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajak Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nie nie masz a to ze jest dioda informujaca ze "moze " byc to inna sprawa Bluetooth w Acerze to OPCJA.... Aha. Czyli dioda, klawisz skrótu i sterowniki są tylko tak dla picu. Gdzieś czytałem, że jest to po to jak się samemu tam pod montuje ten moduł?? Dodatkowo. Co ciekawe dziś zainstalowałem Windowsa 7 i wszytko pięknie śmiga. No poza Bluetooth, którego jak się dowiedziałem nie ma w moim lapku. Czyli z tego by wynikało że winny jest XP. Co może na to wpływać?? Jest jakaś funkcja XP do tego. Zarządzanie energią całe przejrzałem i to raczej nie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...