Dj_Set Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Otóż od jakiegoś czasu mam problem z laptopem wcześniej gdy zainstalowałem gierke np Need for Speed Underground 2 to śmigała mi na max detalach i wszystko super dokupiłem sobie nawet ostatnio dodatkowa kość ramu teraz mam 3GB ale ostatnio z moim kompem chyba cos nie tak ponownie zainstalowałem Undergrounda 2 bo chciałem jeszcze raz przejsc i co gram jakies kilkanascie sekund i gra przycina ;/ potem znowu na pełnych obrotach i znowu przycina sformatowałem dysk postawiłem systema na nowo i co i znowu to samo nie wiem co moze byc przyczyna myślałem ze przyczyna moze byc kaspersky ale to nie to wyłączyłem go i nadal nic wszystkie inne programy zbedne wyłączyłem i co nadal przycina ;/ eh a nie powinno dawniej na max detal jechałem z tym co sie mogło stać ?:( Dodam ze przed dołożeniem ramu tez to miałem po dodaniu tez jest :( Edytowane 22 Stycznia 2009 przez Dj_Set Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Długo masz tego laptopa? Może zdążył się już zakurzyć i się przegrzewa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Najprawdopodobniej. Opisałem podobną rzecz w innym wątku nie tak dawno temu. Na przykładzie Call of Duty 4. Po roku użytkowania nawet na min. detalach po godzinie gra się zaczęła ścinać poniżej 1 FPS. Poradzono mi, żebym użył sprężonego powietrza. Oczywiście zrobiłem inaczej i przedmuchałem ustami. :D Efekt był taki, że w pokoju była chmura kurzu. :) Co się okazało? Przed dmuchaniem laptop w czasie grania grzał się nawet do 86 stopni! Po tym zdarzeniu na wyższych detalach nie grzeje się bardziej niż 48 stopni. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Set Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 niestety nadal lipa przedmuchałem laptopa od srodka wszystko wydmuchałem sprezonym powietrzem :( i nadal sie tnie mi ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...