mikaelus Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Rzućcie szybko jakieś wyniki, bo nie wiem czy mam ją wziąć. Jak wysoko mógłbym swojego Antka na niej pociągnąć?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Rzućcie szybko jakieś wyniki, bo nie wiem czy mam ją wziąć. Jak wysoko mógłbym swojego Antka na niej pociągnąć?!?! PO raz kolejny cio powtórzę że jak chcesz wysokie fsb ciągnąć to nawet na gigabyte sięnei oglądaj. Rządzą epox i abit, więc wybieraj co chcesz... A tak gwoli wyjaśnienia to wczoraj sprawdzałem powyżej 200, ale na karcie pci (201 to max na karcie agp) i bezproblemowo system się łądował na 213. Robiłem memtesta i niestety na 2,9V ale przy ustawieniach cl2 2-5-3 2cmd było kilkanaście błędów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Rządzą epox i abit, więc wybieraj co chcesz... I ECS :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Rzućcie szybko jakieś wyniki, bo nie wiem czy mam ją wziąć. Jak wysoko mógłbym swojego Antka na niej pociągnąć?!?! PO raz kolejny cio powtórzę że jak chcesz wysokie fsb ciągnąć to nawet na gigabyte sięnei oglądaj. Rządzą epox i abit, więc wybieraj co chcesz... A tak gwoli wyjaśnienia to wczoraj sprawdzałem powyżej 200, ale na karcie pci (201 to max na karcie agp) i bezproblemowo system się łądował na 213. Robiłem memtesta i niestety na 2,9V ale przy ustawieniach cl2 2-5-3 2cmd było kilkanaście błędów... poraz kolejny się z Tomasirem zgadzam :D miałem Ga 7VAXP na więcej niż 166 antek się buntował zreszta timingi pamiątek jak ustwiłem ciut agresywniej to odrazu resety nie pomogło nawet zwiekszenie napięcia, potem był abit bezproblemu 180 fsb i agresywne timingi :D ten gigabyte to dobre mobo ale nie do mocniejszego podkręcania co do epoxa to miałem 8kha+ i uważam że to mobo nadal jest jednym z najlepszych modeli epoxa jakie wyprodukował nie licząc Rda(+) Stabilność + Super o/c = EPOX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 u mnie pamięci chodzą bez problemu na 188Mhz na VAXie, a 190Mhz też poszły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Kurde moze bym nawet wziął Abita KX7-333, ale dźwięku on nima, a ja potrzebuję :? No to jaką płytkę mi polecicie do 400zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Abit kd7-e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Kurde moze bym nawet wziął Abita KX7-333, ale dźwięku on nima, a ja potrzebuję :? No to jaką płytkę mi polecicie do 400zł? dolóż z 60 zł i masz abita nf7, ma dzwiek 6.1 lan i reszte bajerów pozatym extra się na niej kręci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Kurde moze bym nawet wziął Abita KX7-333, ale dźwięku on nima, a ja potrzebuję :? No to jaką płytkę mi polecicie do 400zł? dolóż z 60 zł i masz abita nf7, ma dzwiek 6.1 lan i reszte bajerów pozatym extra się na niej kręci :D Taa, żebym ja te 60zł miał.... Ledwo kasę dozbieram na RAM. 400zeta - absolutny max. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Kurde moze bym nawet wziął Abita KX7-333, ale dźwięku on nima, a ja potrzebuję :? No to jaką płytkę mi polecicie do 400zł? dolóż z 60 zł i masz abita nf7, ma dzwiek 6.1 lan i reszte bajerów pozatym extra się na niej kręci :D Taa, żebym ja te 60zł miał.... Ledwo kasę dozbieram na RAM. 400zeta - absolutny max. jakbym mial wybierac miedzy tym gigabytem to wolałbym Asusa A7V8X w komputroniku jest za 398 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a jak sie na tym asuskku kreci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...