Gość XBiT Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam! Chcę założyć sieć bezprzewodową WiFi, ponieważ kupuję laptopa z WiFi. Lecz, sygnał dochodzący do mnie pochodzi już routera normalnego (bez WiFi). W jaki sposób mogę założyć sieć bezprzewodową? pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zmienic router zwykly na taki z Wifi, ew. dokupic Access Point i podlaczyc go do routera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Kupić po prostu access point-a lub router bezprzewodowy jeżeli wykorzystujesz łącze przewodowe np. komputer stacjonarny. Napisz kto jest dostawcą twojego internetu!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...