_Vip_ Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Mam zamiar kupic sobie jakis fajny aparacik cyfrowy.Jako ze jetem szczesliwym posiadaczem SL45 uzywam kart MMC i fajnie by bylo zeby dalo sieje wykorzystac rowniez w cyfraku.Ja znalazlem jedynie Musteka DV3000 ( http://www.mustek.com/html/prod_camra/dv3000.html ) ale ani to kamera ,ani cyfrak wiec jesli macie jeszcze jakies typy aparatow cyfrowych wykorzystujacych ten standart pamieci to smialo piszcie :D P.S - moze to tylko moje odczucia,ale wydaje mi sie ze poziom merytoryczny tego forum spada na leb na szyje od jakiegos czasu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 bardzo duzo aktualnie jest na MMC/SD (99 procent aparatow na SD akceptuje karty MMC) Poszukaj dokladniej jednak ;) [hint: wszystkie male casio, HP, Kyocera i zapewne wiele innych] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 dzieki bardzo,poszukam.Marco co sadzisz o tym Musteku ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 ze to chlam ;) NIe warto mnie sluchac uzywam tylko lustrzanek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...