hill70 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Wymieniono mi gwarancyjnie mojego Taganka U25 Dual Engine na ten z tematu i w opisie sklepowym znalazłem zapis, że jest podświetlany na niebiesko jednakowoż mój nie "świeci" czy to błąd w opisie czy zasilacz ma "wadę"? Osobiście na "dyskotece" mi nie zależy ale przezroczyste skrzydełka wentylatora wskazują na możliwość "świecenia"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Z tego co kojarzę, to podświetlane były U26 - U35 na pewno nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPKING Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witaj, U35 niema podświelenia. Podswietlane były i są U26 I X-Eye i aktualna seria BZ Wymieniono mi gwarancyjnie mojego Taganka U25 Dual Engine na ten z tematu i w opisie sklepowym znalazłem zapis, że jest podświetlany na niebiesko jednakowoż mój nie "świeci" czy to błąd w opisie czy zasilacz ma "wadę"? Osobiście na "dyskotece" mi nie zależy ale przezroczyste skrzydełka wentylatora wskazują na możliwość "świecenia"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hill70 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Dzięki za odpowiedzi. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...