Banerek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Tak jak w temacie... Mam takie o coś i chciałbym tanią płytę... Pentium D805 2,66ghz 2 x 1gb ram 667mhz good rama Radeoan x550 Modecom feel 350 atx Jak podać cos jeszcze to mówić... Ale myśle, że sieciówka mało istotna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) Najlepiej coś na P31/G31 og GB ;) W zależności czy chcesz tanio (sklepu) czy taniej (alledrogo). Np. GA-G31m-ES2L PS. tylko w przypadku tego chipsetu rozbudowa pamięci będzie się wiązała z wymianą obecnych kości na jedną 2GB. I dopiero dokupienie następnej kości. Edytowane 28 Stycznia 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banerek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Chodzi mi o jak najtańsze rozwiązanie... Im mniej zapłacę tym lepiej. Nie zamierzam tego rozbudowywać... Jak będę chciał rozbudować to kupie nowy komputer... Dlatego zależy mi na jak najtańszym rozwiązaniu... Z góry dzięki... #up no fajnie, qrcze ale może dało by sie jeszcze coś taniej ;d? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Skoro najtańsza to weź najtańszą pod LGA z DDR2 i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...