Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Otoz swego czasu zrobilem kilka skor do Winampa, i prosilbym o ocene dwoch z nich. Linki: blue madness Hera Pierwszy- inspirowany Nucleo AlienMind drugi- zrobiony dla kumpla (od niego obrazki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 daj screeny....za dużo roboty---od razu zniechęca do ściągania :) .... tj. szczerze roboty mało ale wiesz jak to jest. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 daj screeny....za dużo roboty---od razu zniechęca do ściągania :) .... tj. szczerze roboty mało ale wiesz jak to jest. :) Dokładnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ta niebieska nawet nawet, ale ta drooga nie podoba mi się, bo nie lubie motywu ziela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 ja pierdziele ale wy jestescie leniwi :? nawet specjalnie zainstalowalem winampa 2.80 :lol: aby zobaczyc - pierwsza mi sie podoba - troche oczojebna , druga juz mi sie nei podoba dla porownania dalem WA3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 ah beton beton co my byśmy bez ciebie zrobili... :) a co do skórek...to raczej mi się nei podobają ja mam raczej niewielkie wymagania dla winampa tj. Zwykły corneramp mi wystarcza w zupełności. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Heh...tak sobie myslalem: wrzucic screeny, czy nie. gdybym dal, nie byloby efektow z przyciskami widac. Thx za ocene :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 calkiem fajne ale ta pierwsza bo druga taka sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 calkiem fajne ale ta pierwsza bo druga taka sobie tez tak sadze ;) heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...