DziubekR1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 (edytowane) Jak w temacie. Chcialbym sobie sprawic jakis maly kompresorek, ktory mozna wrzucic do bagaznika, bo czasem sie moze przydac. Na allegro znalazlem cos takiego http://moto.allegro.pl/item541064208_kompr...nt_gw_1rok.html , czy to jest cos warte ? Czy nie rozsypie sie po dwoch napompowanych kolach ? A moze sa jakies inne firmy, na ktore warto zwrocic uwage. Nie chce, zeby to sie ladowalo 20min po podpieciu zasilania :) EDIT: http://moto.allegro.pl/item538329695_hit_k..._12v_tanio.html - jest cos jeszcze za 18zl :) Edytowane 30 Stycznia 2009 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 ja mam identyczny jak ten za 18 zl tylkoja dalem 15 :) mam go juz kilka miesiecy, uzywam sporadycznie ale pompuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 No to chyba go wezme, jak cos, to strata nie bedzie duza :) A jak to dziala ? Wpinasz i ile czasu sie to laduje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 odradzam te wynalazki, nadaje się do dopompowania koła o 0,1bar np z 2.2 do 2.3 heheh, ale jak byś chciał nabić totalną gume to będzie to trwało około 2 godzin. szkoda nawet 15zł na to, prościej kupić zwykłą dobrą pompkę nożną będzie lepiej dla zdrowia psychicznego jak i fizycznego bo się trochę poruszasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Wlasnie o to chodzi, ze nozna mam, tylko jakas stara. Niby pompuje, ale ostro sie trzeba naje... z tym. Tylko nie wiem, czy tak pompuje powoli, bo stara, czy tak pompuja wszystkie nozne. Jesli by sie okazalo, ze jakas nowa nozna mozna napompowac duzo szybciej i lzej, to bym kupil bez zastanawiania, ale tak poprostu nei wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 ja z własnego doświadczenia Ci te pseudo-kompresorki odradzam, kiedyś nawet był test tego czegoś w AŚ i tam też potwierdzili moją tezę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 No to sobie daruje. Dlatego wolalem spytac, bo dobrego sprzetu za 18zl sie nie kupi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 odradzam te wynalazki, nadaje się do dopompowania koła o 0,1bar np z 2.2 do 2.3 heheh, ale jak byś chciał nabić totalną gume to będzie to trwało około 2 godzin. szkoda nawet 15zł na to, prościej kupić zwykłą dobrą pompkę nożną będzie lepiej dla zdrowia psychicznego jak i fizycznego bo się trochę poruszasz. dokladnie do takiego czegos to sluzy, zeby nabic cale kolo to szans nie ma. Pompuje sie jakies 1-1,3bara i zasowa sie jak najwolniej na jakas stacje gdzie jest normalny kompresor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 To pier... takie kompresory :) A ile by kosztowal jakis taki, co potrafi nieco wiecej ? No i jak by sie spisala jakas taka lepsza pompka nozna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja ostatnio wziąłem pompkę nożną od dziewczyny i byłem w szoku jak szybko koło napompowała. Może lepiej się tym zainteresuj niż marnymi kompresorkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 chyba zadnym z malych kompresorkow nie najbijesz kola od zera w jakims normalnym tempie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...