klamot Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Mam łącze radiowe na USB. Chciałbym je udostępnić jeszcze kumplowi ale bez włączania mojego komputera. Stawianie serwera też za bardzo mi się nie uśmiecha, w końcu zawsze jest to jakieś 200 W poboru prądu. Interesuje mnie, czy są routery z wejściem USB i wyjściami R45 :?: Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 w tym problem ze CHYBA jest...ale ta cana http://www.teonet.pl/opis.php?action=88 sam chce sobie taki sprawic, ale do mojej neostrady PS. tylko nie wiem jak z tym USB, bo chcesz z tego z rozumiem podlaczyc acces point do tego routera?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 poczytaj o routerze DI-614+ , chyba o to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 DI-614+ to jest to czego szukam (tylko ta cena...). Dzięki za pomoc i przy okazji wszystkiego naj naj naj dla wszystkich z okazji Świąt Wielkiej Nocy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Tak dla wiadomosci troche taniej mozna kupic na allegro (450-600zl), chyba sie zdecyduje i rowniez Zycze Wesolych Swiat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...