los12 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Czesc skladam sobie nowy komputer i niewiem czy dobrze wybralem Brdzo prosze o pomoc w potrzebnych zmianach: Procesor Core 2 Duo E8500 /3.16GHz, 6MB, 1333MHz, BOX Płyta główna P45 NEO2-FR /intel P45 Karta graficzna Sapphire Radeon HD4870 Toxic 512MB DDR5 /256bit/ 2xDVI TV-out Pamięć RAM OCZ 4GB (2x2GB) PC800 CL4 Reaper Wentylator Pentagram Freezone HP-120 ALCu Karakorum Dysk twardy Western Digital 640GB 7200rpm 16MB cache SATAII [WD6400AAKS] Nagrywarka DVD Pioneer DVR-216 SATA (black) Obudowa Antec Gamer Three Hundred Zasilacz Corsair 550W [CMPSU-550VXE Karta Sieciowa PCI - EDIMAX EW-7128G - 54Mbi LUB 100mW - RP-SMA + 5dBi - Backtrack AIRCRACK razem ok.3700zl Komputer bedzie glownie przeznaczony do gier, internetu, czasami do pisania lub filmow;p Bede chial tez go podkrecic naewt to 4 MHz jak sie da i nie wiem czy wysarczy mi zasilacz lub chlodzenie odpowiednie. I jeszcze jedna bardzo wazna rzecz, bede go kupowal dopiero na wakacje,(musze uzbierac kase;p) i czy za pol roku bede lepsze czesci lub tansze?? Bardzo dziekuje za pomoc;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) Jeżeli kupujesz go na wakacjach to teraz nie masz o czym pisać, bo dużo rzeczy się zmieni przez ten czas. Do podpisu nie wolno wstawiać żadnych reklam, obrazków (w tym także emotikonów ze zdalnych serwerów - jedynymi emotikonami dopuszczalnymi są emotikony udostępnione na naszym serwerze), a jedyne linki, które można w nim umieszczać, to linki do konfigu (strony www z konfigiem) i benchmarków (wyników testów) oraz do topików na forum.Purepc.pl (również tych w dziale "Giełda"). Linka do własnej strony www nie umieszcza się w podpisie, ale w innym polu profilu (link dostępny w karcie i profilu użytkownika). W podpisie można umieścić swoje dane kontaktowe (identyfikatory wybranych komunikatorów, jeden adres mailowy). Dozwolone jest także wstawianie linków do akcji humanitarnych. Inne linki można zamieścić jedynie za zgodą administracji forum.Purepc.pl. Edytowane 2 Lutego 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los12 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 wiem ale chce sie pierw dowiedziec czy ten byl by dobry PS. dzieki za szybka odpowiedz;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Czy ceny będą niższe za pół roku, to nikt chyba nie jest w stanie przewidzieć. Co do sprzętu: 1. CPU i tak będziesz kręcił, więc nie ma sensu dopłacać do E8500 i lepiej wziąć E8400, a osiągniesz to samo. A najlepszym wyborem byłby Xeon 3110. Do reszty nie mam uwag. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moorgan Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 zestaw ok, ale za pół roku dużo może się zmienić.wyjdą nowe procesory,karty graficzne.więc wstrzymałbym się z układaniem zestawu do czasu aż będziesz miał pieniądze na niego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los12 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 wiem, wiem ale dzieki PS. czy moj podpid moze byc?? czy to jest nie legalne na tej stronie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 myśle że @andrew777 wyczerpał temat , lepiej wywal userbar zanim jakiś mod zobaczy pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) Do podpisu nie wolno wstawiać żadnych reklam, obrazków... Edytowane 2 Lutego 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...