Aurora001 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) Powiem tak, probuje pomoc koledze na odleglosc i sam mam problem. Kumplowi nie chce wejsc 20+4 do wtyczki 24 na mobo. Z tego co pamietam z mojego chiefteca a mialem identyczny jest tam 'luzem' 20+4 No wiec z tego co uslyszalem za zadne skarby to nie chce wejsc w zadnej kombinacji. U siebie na nowym chiefie mam +4 na gorze, +20 ponizej. Ktos wie czy da rade w ogole to wpiac, czy trzeba przejsciowke? Edytowane 3 Lutego 2009 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Miałem i to całkiem nie dawno w 420 HPC tam było 24+4, ale fabrycznie była przejściówka 24 / 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Wszystko ok, zrobilem bledne zalozenie i zapomnialem ze mobo ma 24+4 -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...