Skocz do zawartości
bnb

obudowa

Rekomendowane odpowiedzi

Woda zabarwiona jest flamstrem wodnym ;) latwo przemyc i daje niezly efekt... co do rurek nie chcialem wiercic obudowy (nie mam przyrzadow..)a z przodu nie przeszkadzaja i przepalilem tylko lutownica plastik tuleki poliamidowe i juz...

a co do zdjec ;) to nawet nie wiem kto je wrzucil pod ten adres ;)wiec nie mam jak ich zmienic ;)Przykro mi ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak wszyscy sie chwala ;) to tez pokaze swoja obudowe ;) 

http://skate.pl/~leszek/tweak/bnb/

Mnie sie podoba - i pomysl i wykonanie... Moze zaczerpne cos z twojego pomyslu do swojego WC rev 3.0 (whql) jesli mozna... :wink:

Jak dostane bloczek wodny na NB od Popixsa :arrow: zabieram sie do roboty 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladny napis na tym flamastrze Stabilo Boss Orginal

sa w makro , papierniczych itp sklepach ;) po 2 dniach przeplukalem uklad i byl czysty :) wiec chyba nie bedzie sladu po nim jak dluzszy czas uklad bedzie zabarwiony ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz tak nie przesadzajcie z tym Codegenem obudowa dobrze jest wykonana ma troche ostrych krawedzi ale nie az tak duzo .. nie wiem jak zasilacz ale jak narazie trzyma wszytskie napiecia ...a co do rurek ;) to i tak do wewnatrz nikt nie zaglada nie przeszkadza mi a nie mam zamiaru robic szyby..

Nie denerwuje sie :) poporstu napisalem co mysle .. tam pisze nie zartuje ;) do normlanych zastosowan ta zasilka codegena sie nadaje :) ale nie do oc :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie bardzo podoba tylko zrobilbym tam jeszcze troche porzadku. np te dwie rury od tylu budy bym puscil, ten kabelek co wystaje (podwojny zolty) przesadzilbym przez blache w scianie (w jednym z miejsc gdzie jest przykrecona nagrzewnica) i ten czarny kabel (zapewne od zasilania pompy) puscilbym od spodu obudowy. byloby naprawde perfect WC. Ogolnie jest biutiful ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zachaczam sa w takim mijescu ze nie nie ma to zadnego wplywu ;) jak juz gdzies pisalem nie mialem czym wiercic dziur w blasze (otwory byly jajowate i ohydne) dlatego rurki wychodza z przodu.. a co do tego kabla od pompki to troche inaczej teraz idzie bo jest stycznik ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi