Gość -=uri=- Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Wiec problem jest nastepujacy!Posiadam wyzej wymieniana nagrywarke i nagrywa mi ona tylko z predkoscia 24x (maxymalnie)!Nie zaleznie od plyt ktorych uzywam!Poczawszy od Verbatimow,TDK a skonczywszy na Mintach i Sigmach zawsze maxymalna predkosc to 24x!Wczesniejsza nagrywarka ktora mialem (tez samsung 48x) tez mial ten sam problem i na dodatwk moj znajomy posiadajacy 48osemke Samsunga nagrywa plyty rowniez z predkoscia x24!Teraz uprzedze kilka odpowiedzi pomocy! Nagrywarka pracowala i jako master i jako slave dalej bylo to samo!System WinXP SP1,instalowane byly najnowsze firmweary oraz programy do nagrywania plyt,wlaczony jest trub UDMA,tasmy sa nowe 80zylowe (tez sprawdzane). Wszystkich ktorzy spotkali sie z tym problemem na takich nagrywarkach i wiedza cos na ten temat prosze o pomoc!Z gory dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 sabo działa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 heh dziwny problem a sprawdzales na innych mobos moze twoja plytka cos swiruje :/ a drivey VIA SP jakie masz?? pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 a moze wina lezy po stronie softu. probowales na kilku roznych programach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Tak jak pisalem probowalem roznych programow ich najnowszych wersji (Nero,Clon,CDRwin) i jest to samo tylko 24x!A co do Via to mam Hyperionka 446vp6!I plyta chyba tez dobra jest!Nie mam z nia zadnych problemow czy to przy przegrywaniu plyt czy odczytywaniu!Jak mowie wszystko w sumie ok tylko ze 24x!No i znajomy na Microstrze (KT4 Ultra) i nagrywarce Samsunga 48x tez ma ten problem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ja tez nie moge nagrywac powyzej 24x na Samsungu sw-224b (24x/10x/40x) :D:D:D:D LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 HEHEHEHE NO WIDZISZ A JA MAM TEN PROBLEM NA SERIO :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 ble samsung ble tylko nie to teac lg i lite-on jak jush a nie samsung człeku !!! samsung to wypasiste ma monitory ale nagrywary łe błeże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 moze sprybuj bios zaktualizowac w nagrywarce.... albo nie :) oddaj nagrywarke na gwarancji :D i powiedz ze w tym programie powinno byc 48 bo tak pisze na pudelku a nie 24 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A sie wkur.w.^.łem na tego Samsunga :x i zmieniłem na Lite-On'a!Działa Git:)Nie polecam Samsungow jako nagrywarek!Choc CD-Romy sa dosyc dobre i ciche!Dobranoc Panstwu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 naraska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A sie wkur.w.^.łem na tego Samsunga :x i zmieniłem na Lite-On'a!Działa Git:)Nie polecam Samsungow jako nagrywarek!Choc CD-Romy sa dosyc dobre i ciche!Dobranoc Panstwu :D cd-romy sa dosc dobre z naciskiem na slowo dosc. Szajsung to troche kepszy szajs niz LG pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A sie wkur.w.^.łem na tego Samsunga :x i zmieniłem na Lite-On'a!Działa Git:)Nie polecam Samsungow jako nagrywarek!Choc CD-Romy sa dosyc dobre i ciche!Dobranoc Panstwu :D cd-romy sa dosc dobre z naciskiem na slowo dosc. Szajsung to troche kepszy szajs niz LGpozdrav Lagier chyba cie w gębe trzasne od<span style="color:red;">[ciach!]</span>l ty sie od LG kupa kumpli ma nagrywarki LG i jeszcze ani jedna nie padla , troszke gozej z cdkami bo na 6 cdromow lg 2 padły ale nic wiecej. pis end low Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A sie wkur.w.^.łem na tego Samsunga :x i zmieniłem na Lite-On'a!Działa Git:)Nie polecam Samsungow jako nagrywarek!Choc CD-Romy sa dosyc dobre i ciche!Dobranoc Panstwu :D cd-romy sa dosc dobre z naciskiem na slowo dosc. Szajsung to troche kepszy szajs niz LGpozdrav Lagier chyba cie w gębe trzasne od<span style="color:red;">[ciach!]</span>l ty sie od LG kupa kumpli ma nagrywarki LG i jeszcze ani jedna nie padla , troszke gozej z cdkami bo na 6 cdromow lg 2 padły ale nic wiecej. pis end low OT: za takie cos nalezy ci sie banan :x Poza tym nie wim czy zauwazyles ale mowilem o CD-ROMach a nie o cd-rw choc do nich tez zaufania nie mam wiec zastanow sie na drugi raz co piszesz a przede wszystkim w jaki sposob :!: to nie jest dzungla tylko forum :lol: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...