bbc20000 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Jestem troche skolowany bo wydawalo mi sie ze tylko BARTONy dzialaja z magistrala przy predkosci 333Mhz ale z tego co mowia na roznych forums (TWEAK.PL forum jest moje ulubione :lol: ) to THOROUGHBRED na poczatku byly 266Mhz ale teraz kazdy 2600+ jest 333Mhz. Czy to jest prawda ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Nie każdy AXP2600+ Thoroughbred B0 (681) jest 333FSB. Są produkowane takie i takie, ale bardziej dostępne są te drugie - FSB333. Aczkolwiek można i u nas w Polsce znaleźć (widziałem na wgk tydzien temu bodaj) 2600 z literką C na końcu czyli FSB266 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Czy jest na pudelku (OEM mnie nie interesuje bo ma tylko 90 dni gwarancji) jakas informacja ktora by mi pozwolila dowiedziec sie jaka jest wersja Athlona w srodku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Czy jest na pudelku (OEM mnie nie interesuje bo ma tylko 90 dni gwarancji) jakas informacja ktora by mi pozwolila dowiedziec sie jaka jest wersja Athlona w srodku ? napewno musi byc a jesli nie to na samym procu wystarczy zajrzec do pudla :) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...