blackrain Posted February 11, 2009 Report post Posted February 11, 2009 Witam, właśnie wróciłem z zakupów i przywiozłem ze sobą Vigoole C2048, jednak po podłączeniu wydaje mi się, że jeden głośnik gra ciszej. W czym tkwi problem? To normalne, czy coś tu jest nie tak? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ainaruth Posted February 11, 2009 Report post Posted February 11, 2009 (edited) przede wszystkim daj się rozruszać głośnikom.. dopiero jak się wygrzeją usłyszysz jak będą grały. Ale że tak spytam który głośnik jest cichszy? ten zasilany czy ten drugi? Edited February 11, 2009 by ainaruth Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
blackrain Posted February 11, 2009 Report post Posted February 11, 2009 przede wszystkim daj się rozruszać głośnikom.. dopiero jak się wygrzeją usłyszysz jak będą grały. Ale że tak spytam który głośnik jest cichszy? ten zasilany czy ten drugi?Ten zasilany. Teraz chyba się rozegrały i jest już dobrze :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...