Ardianz Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) posiadam Benq Fp93gp 19 cali na mva/pva ale mam okazje go sprzedać (ile jest wart roczny na gwarancji, bez bad pixeli ?) i szukam monitora max 22 cale 1680x1050 dvi mój budżet nie pozwoli na zakup lcd z lepszą matrycą, ale ponoć Tn już się polepszyło (ale na ile, i jak wypada porównanie do mojego) chodzi mi o gry i filmy. karta na razie to 1950pro ale planuję zmianę na 4850 (za dwa - trzy miesiące, jak ceny spadnę, oby) więc 1680x1050 nie będzie stanowić problemu czy nowe lcd dalej maja problem, ze zmianą rozdzielczości na mniejszą, bo na moim widać różnicę w jakości i mocno mi to przeszkadza, a jak w gra będzie ciąć, to będzie problem :/ ważny jest też design więc Lg odpada :D choć jest najczęściej polecany kupiony samsung 2233bw (ale kupiłem go dla znajomej, ja na razie zostaję przy moim Benqu) Edytowane 16 Lutego 2009 przez Ardianz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Jeśli design to może Samsung 2233BW lub Samsung T220 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 stawiam na T220 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Jeśli chodzi o design to nie powinieneś skreślać LG, bo oni robią bardzo ładne monitory, a na potwierdzenie http://pl.lge.com/ir/html/ABboards.do?acti...leases_read.jsp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 zgodzę się zKillers że w swojej ofercie LG ma rzeczywiście bardzo efektownie wyglądające LCD-ki ... a poza tym przecież są chyba rzeczy ważniejsze niż design Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...