burleska Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) Witam. Dziś stałem się (nie?)szczęśliwym posiadaczem razera salmosa. Przed podłączeniem go do kompa, odinstalowałem stare drivery a4techa oraz zresetowałem kompa. Podłączyłem razerka, pobrałem najnowsze drivery ze stronki producenta(nie instalowałem nic z płytki którą dostałem razem z mychą ), ponowny reset. Pierwsza rzecz którą zrobiłem to odpalenie mouserate (mycha ustawiona na 1000hz) a tam istne szaleństwo, hulaj dusza -> screen screen2 Następnie poleciał Strider's DirectInput Mouse Hz: screen1 screen2 screen3 Różowo to nie wygląda. Pojęcie nie mam czemu tak jest ;/ W trybach 125hz oraz 500hz wszystko wydaje się być ok. Jeśli to ma jakieś znaczenie to mój obecny komp kupiony był ~2 miesiące temu, Win XP pro sp2 Pozdrawiam Edytowane 16 Lutego 2009 przez Crack662 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Jak dla mnie wszystko jest w porządku. Napisałeś że robisz screeny po zatrzymaniu myszy, zrób w trakcie szybkich okrężnych ruchów bez zatrzymywania wtedy się wszystko wyjaśni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burleska Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Screen w ruchu: Mouserate screen1, screen2 DIMouseHz screen1 , screen2 Dla porównania screeny z recenzji salmosy z innej strony: screen, screen2 Bez porównania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Sprawdzałem przed chwilą i wyszło tak. Dla mnie wszystko masz w porządku, ale niech się jeszcze ktoś wypowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...