cswilkcs Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam. Poszukuje wydajnego chłodzenie na procka Intel Celeron D 355, 3333 MHz Presscott Lga775 bo na obecnym dochodzi do 60 stopni C Obudowa jest z Chiefteca szer 21 cm dł 48 wys 54 cm więc myślę, że nie będzie problemów z umieszczeniem chłodzenia. Dodam tylko, że nie jestem jakimś specjalnym maniakiem ciszy ;) Kwota do 85 zł Dodatkowo potrzebuje: 1x wentylator 92mm 2x wentylator 80 mm Najlepiej tanie, a wydajne o i żebym mógł je podpiąć do panela czyli złącze 3pin. Pozdrawiam i proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Pentagram Karakorum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cswilkcs Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Pentagram Karakorum Czy rzeczywiście jest takie wydajne jak o nim piszą ?? Używałeś znasz kogoś kto używa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Opinie na forach nie biorą się z znikąd, duży radiator i 4 rurki robią swoje. Kupił bym go ale nie mam na razie kasy na niego ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cswilkcs Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Opinie na forach nie biorą się z znikąd, duży radiator i 4 rurki robią swoje. Kupił bym go ale nie mam na razie kasy na niego ;-) Jak tak szperam u wujka Google to widzę, że bardzo dobrze się sprawuje. Chyba w niedługim czasie zagości w mojej budzie :) Dzięki za pomoc. A co do tych wentylatorków coś polecasz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Co do 12cm jest temat na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...