Skocz do zawartości
kloda

Asus X56ta

Rekomendowane odpowiedzi

witam

1. czy procek bardzo sie grzeje? co moze skutkowac glosno krecacym sie wentylatora przez caly czas pracy asusa,

2. czy ten wentylator to tylko na starcie tak robi (powiedzmy zawyje prze 1-2sek, slyszalem ze potrafi tak zrobic i nie wiem czy kazda sztuka tak ma czy to przypadki) a potem cicho pracuje (zona zwraca uwage na glosna prace)

3. ile trzyma na bateri jak przegladasz strony www i/lub pracujesz na pakiecie MS Office (pomijam juz ogladanie filmow i granie)

4. no i jak sie prezentuje matryca, tak zupelnie subiektywnie

5. jak prezentuje sie pod wzgledem jakosci wykonania, czy cos skrzypi, wygina sie itp

6. czy jestescie zadowoleni z tego modelu

7. i czy gry dobrze smigaja, czy bez problemowo jest jesli chodzi o sterowniki

pozdrawiam

ps wiem ze sa tylko sterowniki (te oficjalne) pod viste

ps2 czyalem juz recka na http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Asus-X56Ta.12555.0.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj. Dzisiaj doszedł do mnie ten laptop i mam pytanie jak w nim włączyć BT?? Wszędzie pisze, że laptop ma moduł BT, jest nawet na obudowie narysowany, ale nie mam pojęcia jak go uruchomić, instrukcję już przeczytałem xx razy i nie znalazłem odpowiedzi.

O tym, że się to niby włącza tym przełącznikiem pod touch padem to wiem, wiem też o sposobie Fn+F2, problem jednak lezy w tym iż nie mogę zainstalować sterowników bo instalator go nie wykrywa. Możliwe że jest uszkodzony?? Albo, że go tam nawet nie ma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi