scoobydoo19911 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 witam jestem posiadaczem obudowy gigabyte triton or somethig like that i jestem z nie niezmiernie zadowolony. jest porządnie wykonana - metalowy przedni panel oraz porząśdne wkończenie w środku, no i ma obsługe bez śrubokręta. ja mogę ten sprzęt śmiało polecić każdemu. ale interesuje mnie wasza opinia na jej temat . z góry dzeki za odpowiedż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Może najpierw naucz się pisać? Dla mnie, obsługa bez śrubokręta to wada - zaciski mogą puszczać, zwłaszcza wtedy, gdy są w taniej budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 zasadniczo ciekawiła mnie opinia o obudowie, ale dobre i to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...