eragonek Posted February 23, 2009 Report post Posted February 23, 2009 (edited) Capcom w końcu ujawnił co to za grę ma w produkcji :) . Zapowiedziano drugą część gry dla której kupiłem konsolę. Garstka informacji o których powiedzieli twórcy: -Część 2 dzieje się 10 lat po wydarzeniach w jedynce -Będziemy biegać w tropikach -Będzie coop dla 4 graczy - Będzie dodany system przyklejania się do ściany, znany z GoW . Trailer: Edited February 23, 2009 by eragonek Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Michaelius Posted February 25, 2009 Report post Posted February 25, 2009 Fajnie , zwlaszcza ,ze jedynka to jeden z niewielu FPS/TPSow jakie mi sie podobaly w ostatnich latach. Na razie potwierdzili tylko wersje x360 , ale licze ,ze beda konsekwentnii i dadza tez wersje PC jak wszystkich innych swoich ostatnich tytulow. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
eragonek Posted February 26, 2009 Report post Posted February 26, 2009 Nowe screeny - > http://www.gry-online.pl/S055.asp?ID=136566 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
nuras_en Posted February 27, 2009 Report post Posted February 27, 2009 Muszę przyznać, ze ciekawie to wygląda :) Moje pytanie, warto zagłębić się w pierwsza cześć? :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
emte Posted February 27, 2009 Report post Posted February 27, 2009 Dla luźnej, przyjemnej rozwałki w ładnej oprawie graficznej moim zdaniem warto :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Michaelius Posted February 28, 2009 Report post Posted February 28, 2009 Muszę przyznać, ze ciekawie to wygląda :) Moje pytanie, warto zagłębić się w pierwsza cześć? :) Warto, jeden z przyjemniejszych shooterow ostatnich lat. I przynajmniej banda pudzianow nie trzeba ganiac po mapie :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
eragonek Posted April 29, 2009 Report post Posted April 29, 2009 Filmik ukazujący rozgrywkę - zapowiada się naprawdę soczyście . :razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 19, 2009 Report post Posted August 19, 2009 Na rynku jest już demo. Można zagrać singla bądź w 4-osobowym coopie. Warto się zainteresować, bo całość prezentuję się naprawdę miodnie. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...