Skocz do zawartości
lopik_

Tańsze SDI ???????????

Rekomendowane odpowiedzi

GW juz wielokrotnie publikowala jesli nie bzdury to conajmniej informacje niesprawdzone

O wersji samoinstalacyjnej slysze od kilku miesiecy i narazie jakos efektu nie widze. Bardziej martwi mnie fakt ze oni moze rzeczywiscie chca sprzedawac modemy na USB co dlamnie osobiscie jest jakims tragicznym nieporozumieniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka ze TP zaprzestaje montowac SDI. Przeciez jak obnizą za SDI to nikt nie bedzie chcial ich Z.a.j.e.b.i.s.t.y.c.h. pakietów internetowych buahahaha.

Jednym slowem raczej nie obniza.

P za tym każdy woli dołożyć i założyć Z.a.j.e.b.i.s.t.ą Neo + która jest tylko w 22 miastach i non stop się coś sypie!!

P.S. do TPSA <br>

Życzę szybkiej plajty i śmierci! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka ze TP zaprzestaje montowac SDI. Przeciez jak obnizą za SDI to nikt nie bedzie chcial ich Z.a.j.e.b.i.s.t.y.c.h. pakietów internetowych buahahaha.

Jednym slowem raczej nie obniza.

P za tym każdy woli dołożyć i założyć Z.a.j.e.b.i.s.t.ą Neo + która jest tylko w 22 miastach i non stop się coś sypie!!

P.S. do TPSA <br>

Życzę szybkiej plajty i śmierci! :twisted:

22 miastach? tu gdzie ja mieszkam [szczecinek miedzy slupskiem a pila, 40000 ludzi] juz jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bym wolał właśnie żeby obniżyli bo 512 mi niepotrzebne a nie chce wywalać 200 zeta miesięcznie na net.. więc takie SDI za powiedzmy 70-90 zeta miesięcznie by mnie całkiem urządzało..

no ale raczej nie ma co na to liczyć.. ;/

Sdi chcą całkowicie zlikwidować!! :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi