scoobydoo19911 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 witam mam taką prośbę. czy mógł by ktoś napisać jak konfiguruje się dosboxa co trzeba ściągnąć żeby dźwięk chodził w starych grach i jak jak się to urochamia. bo stęskniłem się za starym centurionem naprawde zajefajna gra. mój sytem vista x64 z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 A DOSBoxWiki czytał ? O tu! Dużo informacji jest też na tronie głównej i forum. A w razie problemów z językiem można skorzystać z: DOSBOX dla żółtodziobów! na StareGry.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 O linki sie przydadzą. Mam parę gierek w które bardzo chciałem zagrać np. blood z dźwiekiem ("nice and crispy") wiec linki jak znalazł ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) dzięki Outlander teraz nawet dźwięk w centurionie chodzi a tego na xp nie miałem. a teraz do wszystkich zagrajcie w centuriona naprawde warto. Edytowane 1 Marca 2009 przez scoobydoo19911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubul Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 wiektoś oco chodzi? Chcialem tryb pełnoekranowy w "Menadzerze Zuzlowym" bo normalnie poprzez "Ctr+alt" na viscie nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...