janus Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 No witam juz wiele bylo na temat baracud IV ze sie rypia glosna chodza i tego podobne ja mam baracude juz od ponad roku i przez pol roku chodzila bezglosnie jednak potem cos jej walnelo na głowiece i zaczela chodzic strasznie glosno zastnawilalem sie czy nie warto by bylo jej oddac do serwisu ale jakos zwlekalem i nie oddalem, caly ten czas dysk byl niewyjmowany z kompa. Dzisaj wykrecilem dysk bo chcialem przegrac kilka filmików od znajomego i zabralem go (pierwszy raz go wykrecilem z obudowy podlaczylem u znajomego i potem przynioslem do chaty wlozylkem dysk i co siew okazalo dysk chodzi bezglosnie :lol: nie wiem jestem ciekaw czy komus sie to tez przydazylo czy mój dysk pootrzebowal malej przechadziki :D. jesli ktos mial podobne zdarzenie to prosze niech napisze o nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 SUPER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Baraki lubia poprostu byc wyprowadzane na spacer :P :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Chciałbym żeby mój seagate tak mógł - chodzi jak traktor :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 mi baraśka spadla niedawno z wys. 0,5 m na podloge (parkiet) - od razu panika - wkladam do kompa a .tuuu - DZIALA! - sprawdzilem ja scandiskiem - zero bledow - pozniej przez cala noc torturowalem ja , aby sprawdzic czy sie nie sypnie - i dziala do terraz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 mi baraśka spadla niedawno z wys. 0,5 m na podloge (parkiet) - od razu panika - wkladam do kompa a .tuuu - DZIALA! - sprawdzilem ja scandiskiem - zero bledow - pozniej przez cala noc torturowalem ja , aby sprawdzic czy sie nie sypnie - i dziala do terraz ! To miales zaczepiste szczescie 8) Mi spadla z wys 150 - 16 cm, i ......................... R.I.P :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 mi baraśka spadla niedawno z wys. 0,5 m na podloge (parkiet) - od razu panika - wkladam do kompa a .tuuu - DZIALA! - sprawdzilem ja scandiskiem - zero bledow - pozniej przez cala noc torturowalem ja , aby sprawdzic czy sie nie sypnie - i dziala do terraz ! To miales zaczepiste szczescie 8) Mi spadla z wys 150 - 16 cm, i ......................... R.I.P :cry: :? a piszą że w stanie spoczynku barraka moze DUZO wytrzymać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Chciałbym żeby mój seagate tak mógł - chodzi jak traktor :PJa twój HDD słysze nawte u siebie w domu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Dzisaj wykrecilem dysk bo chcialem przegrac kilka filmików od znajomego i zabralem go (pierwszy raz go wykrecilem z obudowy podlaczylem u znajomego i potem przynioslem do chaty wlozylkem dysk i co siew okazalo dysk chodzi bezglosnie :lol: nie wiem jestem ciekaw czy komus sie to tez przydazylo czy mój dysk pootrzebowal malej przechadziki :D. jesli ktos mial podobne zdarzenie to prosze niech napisze o nimQmpel ma baśkę 5, chodzi mu strasznie głośno. Podobnie jak ty zaniósł ją do innego qmpla żeby sprawdzić co jest. U niego chodzi cichutko. Jak się okazało powodem hałasów było poluzowanie śrubek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 ja jak odlaczalem baraka (lezy na cdromie w kaiesznei 5.25' i nie jest niczym zabezpieczony) to tak go popchnalem,ze polecial do polowy pokoju :oops: :oops: :oops: DZIALA DO DZIS BEZ PROBLEMUFFF :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 ale lol, moja baraka tezs nagle od jakos 3 miechow zaczela byc glosna, ide z nia na spacer jutro, niewiem, wymontuej om i potrząsne moze zadziala :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Dyski sa zamkniete niby hermetycznie ale z tego wynika ze jednak od czasu do czasu potrzebuja świezego powietrza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Janus: a do ilu stopni Ci sie grzala ta Baraca, jak w okresie kiedy glosno chodzila > bo mi sie grzeje bardziej niz proc czyli gdzies po 49 stopni ma, a w obudowie przewiew,nadnia i podnia nic niemam, niewiem czemu tak jej odbija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Janus: a do ilu stopni Ci sie grzala ta Baraca, jak w okresie kiedy glosno chodzila > bo mi sie grzeje bardziej niz proc czyli gdzies po 49 stopni ma, a w obudowie przewiew,nadnia i podnia nic niemam, niewiem czemu tak jej odbijaJa tak przewaznie mam 40 stopni maks kiedys mialem 46 ale w obudowie nie mam zadnego ododatkowego wiatraka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Na szczeście moja barka chodzi nadal cicho i grzeje się max 37 stopni - chłodzona Hardcano 2 z wiatraczkiem na 5V (Fanmate). Wcześniej mi się mocno grzała, jak leżała luzem i mi blue screeny leciały (a w win 2000 to już nie przelewki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...