turboplemnik69 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Mam problem ze sterownikami na Realtek RTL8187. Mianowicie zainstalowalem XP, nie moge znaleść sterownikow. Na internecie tylko są na adapter USB, a ja mam wbudowanie WIFI. Thx z góry za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 http://support.gateway.com/support/drivers...tep.asp?Tab=All Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turboplemnik69 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Kolego to nie daje nic.. Instaluje driver do jakiegops adaptera USB, a ja mam wbudowane:/ nie działa i jak na viste przeinstalowalem to pisze ze jest jakis problem albo zeby podłączyć adapter.. Kiszka max;/ nie wiem cos robic. Mimo ze pisze ze użądzenie dział apoprawnie nie używa go system operacyjny.. Przedtem chodzilo wszystko na tych sterownikach to teraz zainstalowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...